De Jong niet verrast over zege met tiental bij Heracles

Ger
17 december 2014, 10:46

Henk de Jong bleek dinsdag over voorspellende gaven te beschikken. De trainer van SC Cambuur dacht in de rust van het bekerduel met Heracles Almelo dat zijn ploeg met 0-3 zou winnen. Op dat moment stonden de Friezen nog met slechts 0-1 voor en had Lucas Bijker bovendien het veld met rood verlaten.

Met tien man liep Cambuur in de tweede helft daadwerkelijk uit naar een 0-3 overwinning. "We hebben in de rust een aantal dingen aangegeven. Als we dat gaan doen, gaan we met 0-3 of 0-4 winnen, heb ik gezegd. Ik durf het haast niet te zeggen, maar het is écht zo", aldus De Jong tegen VI. "Bij PSV hebben we ook bijna een uur met tien man gespeeld. Er werd wat lacherig over gedaan, maar het eerste half uur na rust kwamen de spelers toen ook aan Phillip Cocu vragen hoe ze het moesten doen. In de rust heb ik dus ook aan die wedstrijd gerefereerd."

Cambuur sluit het kalenderjaar zaterdag af met een thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle in de Eredivisie. De Jong: "Ook die kunnen we winnen. Nog één keer knallen, en dan maar even winterstop."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen