Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Rutten: "We gaan naar Eindhoven om PSV te verslaan"

Rutten: "We gaan naar Eindhoven om PSV te verslaan"

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

16 december 2014 – Voor Feyenoord is er een spannende week aangebroken. De Rotterdammers gaan woensdagavond op visite bij lijstaanvoerder PSV, alvorens ze zondag een bezoek brengen aan NAC Breda. Als Feyenoord drie punten pakt in Eindhoven, dan is het verschil met de koploper weer te overzien. Lukt dat niet, dan lijkt de titel een wel heel lastig verhaal te worden voor de trainer Fred Rutten en de zijnen. "We gaan naar Eindhoven om PSV te verslaan."

Met de stand van de ranglijst in het achterhoofd, is Feyenoord er alles aan gelegen om PSV te verschalken. "Aan de andere kant is het niet zo dat we daar het seizoen kunnen winnen", relativeert Rutten op Feyenoord.nl. "Het is duidelijk dat het gat groot wordt als we niet winnen, maar er zijn daarna nog achttien wedstrijden te spelen. Als wij ons blijven doorontwikkelen, weet je nooit hoe dit seizoen verder kan verlopen", geeft de keuzeheer van de club uit Rotterdam-Zuid aan.

Rutten is onder de indruk van PSV, dat dit seizoen zeer soeverein oogt. "PSV heeft absoluut een ontwikkeling doorgemaakt. De ploeg kan snel omschakelen bij balbezit of na balverlies. Op papier heeft PSV de beste selectie van Nederland, maar ook zij hebben dit seizoen punten laten liggen. Niemand is onverslaanbaar", stelt de Feyenoord-coach hoopvol. Het treffen met PSV betekent een weerzien met Phillip Cocu, die een paar jaar geleden de assistent was van Rutten en nu de scepter zwaait in Eindhoven. "Maar dat speelt helemaal niet voor mij, dit is een wedstrijd als ieder ander", aldus Rutten, die weinig waarde hecht aan de sentimenten.

Feyenoord moet het in het Philips Stadion zonder de geblesseerde Jens Toornstra doen. De middenvelder komt tot de winterstop niet meer in actie. "Ik kan verschillende keuzes maken om zijn positie in te vullen", stelt Rutten, die kenbaar maakte dat Khalid Boulahrouz terugkeert in de wedstrijdselectie. De routinier raakte tegen Standard Luik geblesseerd. Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd