Subtopper PEC wint uit bij Willem II

13 december 2014, 21:44   Bijgewerkt: 13 december 2014, 22:09

PEC Zwolle heeft in Tilburg goede zaken gedaan door met 0-1 van Willem II te winnen. Matchwinner Tomás Necid kopte PEC in de tweede helft naar de driepunter. De ploeg van trainer Ron Jans staat na vanavond op de derde plaats in de Eredivisie.

Jans zei vooraf dat het weleens het duel der verrassingen zou kunnen worden. Wat betreft de ranglijst had de oefenmeester daarmee een punt. Zijn eigen ploeg stond vooraf vijfde en promovendus Willem II deed het tot nu toe meer dan uitstekend met een negende stek. Beide ploegen habben die positie bovendien bewerkstelligd met overwegend aanvallend spel, maar in de eerste helft van de wedstrijd was dat nog niet terug te zien op het veld.

De tweede helft begon direct in een stuk hoger tempo. PEC bracht met Max de Boom een debutant in de ploeg en ging daarmee meer op de aanval spelen. Het was echter de thuisploeg die in het begin van het tweede bedrijf dominant was. Echt grote kansen leverde dat nooit op en daarna werd PEC steeds gevaarlijker.

Schoten van Necid en Mustafa Saymak leverden nog niets op. Even later, een kwartier voor tijd, was het wel raak. Necid zette de aanval op door De Boom aan te spelen, die nam de bal niet helemaal lekker aan, maar kon wel voorgeven. Necid was inmiddels doorgelopen en kon voor het doel de 0-1 tegen de touwen koppen. In het laatste kwartier van de wedstrijd speelde PEC betrekkelijk eenvoudig de wedstrijd uit zonder veel gevaarlijke situaties voor het doel te moeten toestaan, eindstand: 0-1.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen