PEC Zwolle: kans dat Necid blijft is 'fifty-fifty'

12 december 2014, 18:18

PEC Zwolle, in het bijzonder technisch directeur Gerard Nijkamp, denkt dat de kans dat Tomas Necid na de winterstop ook nog in het IJsseldeltastadion speelt 'fifty-fifty' is. Het management van de spits wil echter vol voor een langer verblijf van de Tsjechische goalgetter in Zwolle gaan. Beide partijen hebben tegenover FOX Sports een update gegeven over de situatie rond de huurling van CSKA Moskou.

Necid is tot januari verhuurd aan PEC Zwolle, maar kan in de winterstop worden teruggehaald door CSKA. Aangezien zijn contract in Rusland na het seizoen afloopt, is een verkoop in de winter niet verkeerd voor de Moskovieten. In het Russische Sport-Express werd al gezegd dat de Russen hem in de winter gaan verkopen. "Ik heb dat ook gelezen", zegt Nijkamp. "Maar het was ons al langer bekend dat er een kans bestaat, dat Tomas de tweede seizoenshelft ergens anders speelt."

PEC Zwolle wil alle zeilen bijzetten om een langer verblijf van Necid te realiseren. "We gaan er wel alles aan proberen te doen hem hier te houden. We zijn afhankelijk van CSKA. Ik denk dat de kans fifty-fifty is, dat hij het seizoen bij ons afmaakt."

Als het aan Necid ligt, dan blijft de spits in ieder geval in Zwolle spelen. "Tomas wil voor honderd procent bij PEC blijven. Wij doen er alles aan om hem in Zwolle te houden. Maar CSKA is hierin de baas. Zij bepalen wat er in de winterstop gaat gebeuren. Ik verwacht een definitief besluit voor 11 januari, als CSKA op trainingskamp gaat", stelt zijn zaakwaarnemer Jiri Müller, die niet wil ingaan op geruchten over andere clubs. "Dat doet nu niet ter zake, want wij zijn alleen maar met PEC bezig."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen