Schreuder haalt Marsman uit FC Twente-doel

12 december 2014, 13:45   Bijgewerkt: 12 december 2014, 14:25

Het krediet van Nick Marsman bij FC Twente is op. Na een reeks pijnlijke fouten van de doelman heeft coach Alfred Schreuder besloten om in te grijpen. In de topper tegen PSV, zondag in het Philips Stadion, moet Marsman op de bank plaatsnemen en staat Sonny Stevens onder de lat bij FC Twente.

Op de clubwebsite geeft Schreuder tekst en uitleg bij de beslissing: "Iedereen weet dat we twee heel goede keepers hebben en zij ontlopen elkaar heel weinig. Sonny heeft zich dit seizoen in trainingen, in wedstrijden van Jong FC Twente en de bekerduels sterk gepresenteerd. Nick heeft in de laatste wedstrijden wat ongelukkige momenten gehad. We hebben met Nick gesproken, hij vindt het jammer, maar snapt de situatie."

De 22-jarige Stevens kwam anderhalf jaar geleden, in de zomer van 2013, van FC Volendam naar FC Twente. De wedstrijd tegen PSV wordt voor de Noord-Hollandse doelman zijn eerste optreden in de Eredivisie.

Met debutant Stevens tussen de palen hoopt coach Alfred Schreuder een goed resultaat te kunnen behalen in Eindhoven. "Dit is een topwedstrijd", blikt hij vooruit op de wedstrijd tegen de koploper. "We hebben een ploeg met een jong middenveld en een jonge voorhoede en voor het team is er in dit duel een mooie uitdaging weggelegd. Het is belangrijk dat de spelers niet alleen leren van dit soort grote wedstrijden, maar ook van dit soort topduels genieten. We willen door ons eigen spel te spelen een goed resultaat halen bij PSV."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen