Hellemons over De Zeeuw: "Moet geld op tafel komen"

12 december 2014, 13:28   Bijgewerkt: 12 december 2014, 16:56

Demy de Zeeuw, 27-voudig Oranje-international, meldde zich deze week ineens bij NAC Breda. De middenvelder zit zonder club en mag bij de Brabantse club zijn conditie op peil houden. Of de trainingsperiode eventueel kan leiden tot een contract, kan coach Eric Hellemons van NAC Breda nog niet zeggen.

Hellemons wil De Zeeuw er graag bij hebben, maar weet dat de mogelijkheden van de club beperkt zijn. "Hij traint tien dagen mee en dan gaan we om de tafel zitten. Eens kijken wat Demy er van vond en wat wij er van vonden. Als we hem willen hebben moet er geld op tafel komen, maar dat is altijd als je kwaliteit wil hebben. En geld is natuurlijk wel een probleem bij NAC. Eens zien hoe we dat gaan doen", zegt hij bij Omroep Brabant.

Zonder De Zeeuw speelt NAC zaterdag voor eigen publiek tegen sc Heerenveen. De ploeg hoopt in dat duel de lijn van vorige week, toen gewonnen werd van Cambuur (0-1), door te trekken. Hellemons: "Wij hebben daar veel zelfvertrouwen van gekregen, dat heb ik wel gemerkt in de gesprekken met de spelers. Dat gevoel moeten we meenemen in het duel met Heerenveen. Als we winnen hebben we meteen aansluiting met Heerenveen want dan is het verschil nog maar twee punten. Maar eerst maar eens winnen. Dat zou geweldig zijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen