Lens in slotfase trefzeker voor Dinamo Kiev

Ger
11 december 2014, 23:19   Bijgewerkt: 12 december 2014, 08:29

Dinamo Kiev heeft de vijfde overwinning geboekt in de groepsfase van de Europa League. De afsluitende wedstrijd op het veld van Steaua Boekarest eindigde in een 0-2 zege. De equipe uit Oekraïne gaat als nummer één verder naar de knock-outfase.

De overwinning van Dinamo Kiev kreeg pas laat gestalte. In de 71ste minuut zorgde Andriy Yarmolenko voor de openingstreffer. Basisspeler Jeremain Lens legde vlak voor het laatste fluitsignaal de eindscore vast. Door het resultaat is Steaua uitgeschakeld.

Achter Dinamo Kiev gaat Aalborg BK ook door naar de volgende ronde van de Europa League. De Deense ploeg kon zich een 2-0 nederlaag bij Rio Ave permitteren. Bij Aalborg viel Donny Gorter na elf minuten geblesseerd uit.