Basisplaats lonkt voor Woudenberg bij Feyenoord

10 december 2014, 16:54

De kans is groot dat Lucas Woudenberg donderdag aan de aftrap verschijnt in de Europa League-wedstrijd van Feyenoord tegen Standard Luik. De 20-jarige linksback krijgt mogelijk een kans omdat de vaste linkervleugelverdediger, Miquel Nelom, niet opgenomen is in de wedstrijdselectie.

Nelom is door coach Fred Rutten achtergelaten in Rotterdam, omdat hij 'op scherp' staat en bij een volgende gele kaart niet inzetbaar is in de volgende ronde. Dat risico wil Rutten niet nemen, omdat Feyenoord al zeker is van overwintering. Om dezelfde reden doet ook Karim el Ahmadi niet mee in Luik. Opvallend genoeg zit Lex Immers wel in de selectie, hoewel ook de middenvelder bij een volgende gele kaart geschorst is.

Voor de positie links achterin kan coach Rutten in Luik ook kiezen voor Tonny Vilhena, maar voor hem lonkt een basisplaats op het middenveld. Om die reden lijkt een basisplek van Woudenberg in het verschiet te liggen. Hij speelde vorig seizoen op huurbasis bij Excelsior, een debuut in Feyenoord 1 bleef nog uit.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen