Samenvatting Spanje-Nederland scoort goed op YouTube

10 december 2014, 16:31

Nederland kan geen genoeg krijgen van de WK-wedstrijd tegen Spanje. De samenvatting van het nu al historische duel in de groepsfase van het wereldkampioenschap, door Oranje met 5-1 gewonnen, is de best bekeken YouTube-video van het jaar in Nederland. Dat heeft Google woensdag bekendgemaakt.

De ruim drie minuten durende samenvatting van de WK-wedstrijd Spanje-Nederland, met beelden en commentaar van de NOS, is online gezet op het YouTube-kanaal van OnsOranje. Ruim 2,5 miljoen mensen hebben de video al bekeken. Dat hadden er zelfs nog veel meer kunnen zijn als de video ingesloten had mogen worden op andere websites, maar die optie schakelde OnsOranje uit. In de top tien van best bekeken YouTube-video's in Nederland staat nog één andere voetbalvideo, namelijk onderstaande commercial van Nike.

Nederland won op 13 juni van dit jaar met 5-1 van Spanje, op dat moment de regerend wereldkampioen. Robin van Persie en Arjen Robben scoorden ieder twee keer, ook Stefan de Vrij was trefzeker voor Oranje.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen