AZ'er Gouweleeuw: "Feyenoord zal er vol opklappen"

10 december 2014, 14:45   Bijgewerkt: 10 december 2014, 15:11

Door vier overwinningen op rij is AZ opgeklommen naar de vierde plaats in de Eredivisie. Komende zondag zal blijken hoe sterk de ploeg uit Alkmaar is, want dan staat een uitwedstrijd tegen Feyenoord op het programma. De Rotterdammers zijn al zeven duels ongeslagen en bezetten de derde plek op de ranglijst.

Jeffrey Gouweleeuw, centrumverdediger van AZ, verwacht een boeiende wedstrijd in Rotterdam-Zuid. "Feyenoord zit ook in een goede flow. Ik verwacht dat zij er in het begin sowieso vol opklappen met de steun van hun supporters. Het is belangrijk voor ons dat we de openingsfase goed doorkomen en van daaruit verder spelen. Dan liggen er kansen voor ons in De Kuip", blikt hij op AZ.nl vooruit op het duel van komend weekend.

AZ kan in alle rust toeleven naar de wedstrijd tegen Feyenoord, de Rotterdammers moeten donderdag nog aan de bak in de Europa League. De ploeg van coach Fred Rutten speelt in België tegen Standard Luik. Heel veel verschil hoeft dat niet te maken, denkt Gouweleeuw. "Wij hadden afgelopen seizoen na een Europese wedstrijd vaak een uitwedstrijd in de Eredivisie. Dat is wel anders. Bovendien speelt Feyenoord in België en maken ze geen reis naar Kazachstan of dat soort grappen. Ze zijn al geplaatst voor de volgende ronde, maar misschien speelt het nog een beetje mee en kunnen wij daar ons voordeel uit halen naarmate de wedstrijd vordert."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen