De Zeeuw traint mee met NAC Breda: "Je weet het nooit"

10 december 2014, 12:58

Er meldde zich woensdag een opvallende speler op het trainingsveld van NAC Breda. Demy de Zeeuw traint tien dagen mee met de Brabantse club. De middenvelder houdt zijn conditie op peil bij de Bredanaars, maar na afloop van de trainingsperiode gaan beide partijen wel evalueren of er een samenwerking kan ontstaan. Dat meldt NAC via de officiële kanalen.

"Mijn zaakwaarnemer en NAC hebben contact gehad over de mogelijkheid om mee te trainen", geeft De Zeeuw aan. "Dat meetrainen kan nu tot de winterstop. NAC is natuurlijk een mooie club en je weet nooit wat de toekomst brengt", stelt de 27-voudig international van Oranje, die zonder club zit en zodoende een transfervrije status heeft.

De Zeeuw forceerde bij Go Ahead Eagles een doorbraak in het betaalde voetbal. Hij wist in Deventer een transfer naar AZ af te dwingen en werd vervolgens in 2009 gepresenteerd als aanwinst van Ajax. Na twee seizoenen in Amsterdam te hebben gespeeld, opteerde de middenvelder voor een overstap naar Spartak Moskou. Een succes werd dit niet, waardoor hij van januari 2013 tot afgelopen zomer verhuurd werd aan Anderlecht.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen