Moisander wil genieten van laatste CL-duel voor Ajax

9 december 2014, 12:50   Bijgewerkt: 9 december 2014, 13:29

Waar zijn toekomst ligt en hoe lang hij nog precies speler van Ajax is, weet Niklas Moisander niet. Maar door zijn aflopende contract weet de Fin één ding zeker: de wedstrijd tegen APOEL Nicosia wordt voor hem zijn laatste Champions League-duel in Amsterdamse dienst. Hij heeft er zin in, zegt hij in De Telegraaf.

"Het wordt speciaal. Als aanvoerder van Ajax het veld betreden is een mooi gevoel en een mooi afscheid op dat niveau. Ik krijg ook iedere keer weer kippenvel als ik daar sta. Met name omdat je aan het begin van je loopbaan nooit weet tot hoeveel wedstrijden in de Champions League je ooit zult reiken. Ik heb er tot nu toe heel erg van genoten en ga dat morgen ook doen in mijn laatste Champions Leagueduel voor Ajax", aldus de Fin.

Om na de winter door te mogen in de Europa League, moet Ajax minimaal een punt pakken tegen APOEL. Moisander rekent op een goede afloop: "Vooral voor onze jonge, nieuwe ploeg is het belangrijk zoveel mogelijk Europese duels te spelen. Een gelijkspel is genoeg, dus dat mogen we niet uit handen geven."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen