Heracles wint in Utrecht en verlaat gevarenzone

7 december 2014, 16:33

Heracles is erin geslaagd om uit de gevarenzone op de ranglijst te kruipen. FC Utrecht werd in de eigen Galgenwaard met 2-4 verslagen. Het was een wedstrijd vol strijd en spektakel, waarin spits Ruud Boymans al vroeg het veld in tranen moest verlaten.

De ploeg uit Almelo heeft geleerd van eerdere fouten. Dat is de laatste weken te zien in het spel. Er wordt minder risico genomen en meer teruggezakt. Zo ook in Utrecht. Heracles aasde telkens op de counter via de snelheid van Bryan Linssen en Iliass Bel Hassani. Het lokte de thuisploeg uit de tent om vervolgens de bal achter de verdediging te leggen. Daar lag de ruimte.

En op het moment dat FC Utrecht vlak voor tijd de aansluitingstreffer maakte via Gevero Markiet, deelde de ploeg uit Almelo de genadeklap uit. Bel Hassani was het eindstation van een razendsnelle aanval en omspeelde Robbin Ruiter, waarna hij de bal knap binnenschoot: 2-4. Dankzij de zege is Heracles uit de gevarenzone gekropen. Het staat nu op plek 15. FC Utrecht blijft steken op plek 8.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen