'Gala' dankt Yilmaz, 'Fener' wint na eigen goal

6 december 2014, 21:05   Bijgewerkt: 7 december 2014, 11:56

Galatasaray heeft zijn eerste competitiewedstrijd onder leiding van Hamza Hamzaoglu, de opvolger van de ontslagen Cesare Prandelli, tot een goed einde gebracht. Er werd zaterdag in de eigen Turk Telekom Arena met 2-1 gewonnen van middenmoter Akhisar Belediyespor.

Burak Yilmaz nam beide doelpunten van Galatasaray voor zijn rekening. De spits opende in de veertiende minuut de score en tekende in de 75ste minuut voor de beslissende 2-0, al kwamen de bezoekers in de slotfase via Theofanis Gekas nog wel terug tot 2-1. Wesley Sneijder had een basisplaats bij Galatasaray en maakte de negentig minuten vol.

Eerder op de avond pakte Fenerbahçe al drie punten. De titelverdediger won met 0-1 bij hekkensluiter Balikesirspor. Fenerbahçe hoefde zelf niet te scoren in het Balikesir Atatürk Stadyumu, dat deed Balikesirspor namelijk al. Een eigen goal van Emrullah Salk in de veertigste minuut bleek beslissend. Dirk Kuyt verscheen bij de bezoekers aan de aftrap. De voormalig Oranje-international werd na 69 minuten naar de kant gehaald.

Galatasaray is met 25 punten de nieuwe koploper in de Super Lig, maar Besiktas kan zondag de macht heroveren. Dat team krijgt dan visite van Trabzonspor. Besiktas heeft 23 punten, één minder dan nummer twee Fenerbahçe.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen