Dordrecht heeft hoop: "Kunnen het PSV heel moeilijk maken"

6 december 2014, 14:43

FC Dordrecht staat vanavond (zaterdag) voor een schier onmogelijk opgave. De geplaagde hekkensluiter gaat in eigen huis de strijd aan met koploper PSV. Dordrecht won vier maanden geleden voor het laatst een wedstrijd, maar Ilias Haddad heeft er desondanks vertrouwen in. "Ze zijn niet onverslaanbaar."

"Ze zijn goed in de counter en hebben snelle vleugelspelers", zegt Haddad tegen VI. "Als we defensief zo goed staan als tegen Feyenoord en Ajax, waar het pas verkeerd ging nadat we onterecht rood kregen, kunnen we het PSV heel moeilijk gaan maken. En we gaan deze keer in elk geval niet meer één-op-één spelen achterin."

Bij Dordrecht is de laatste tijd weinig vertrouwen te bespeuren. Vorige week verloor de promovendus kansloos van Willem II. "Op een gegeven moment zijn bij ons de kopjes gaan hangen", zegt Haddad. "Het enige wat we dachten is: dit kunnen we niet, dat kunnen we niet. Daar gaan we vanaf nu mee stoppen."

Volgens Haddad hoeft niemand Dordrecht al af te schrijven. "Dat het dit seizoen moeilijk zou worden wisten we wel, dus daar hoeven we niet door van streek te raken. Heracles Almelo begon het seizoen met alleen maar nederlagen. Toen wonnen ze een wedstrijd in de beker tegen FC Emmen en kregen ze ineens door dat ze ook in de Eredivisie gewoon konden winnen. Zo'n ommekeer hebben wij ook nodig. Dan kunnen we gewoon de strijd aan gaan met bijvoorbeeld NAC Breda."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen