Berbatov leidt AS Monaco voorbij Toulouse

5 december 2014, 23:43

Aan de hand van Dimitar Berbatov heeft AS Monaco de 2-0 zege op RC Lens van eerder deze week een passend vervolg gegeven in de Ligue 1. De Bulgaarse aanvaller bezorgde de formatie uit het prinsdom vrijdag met twee doelpunten een 0-2 overwinning bij Toulouse.

Berbatov opende op slag van rust de score in het Municipal-stadion van Toulouse, na voorbereidend werk van Anthony Martial. Dertien minuten voor tijd bepaalde de vedette de eindscore op 0-2, door raak te schieten uit een penalty.

AS Monaco, waar Maarten Stekelenburg opnieuw op de bank bleef, klimt door de winst naar de zevende plaats in de Franse competitie. Het heeft na zeventien wedstrijden 26 punten. Wel komt de concurrentie later dit weekend nog in actie. Toulouse staat met twintig punten in de middenmoot.