Koenders draagt aanvoerdersband van Suriname

Ger
5 december 2014, 08:36

Milano Koenders draagt op 26 december in Paramaribo de aanvoerdersband van het Surinaamse voetbalelftal, dat een officieuze interland afwerkt tegen de kampioen van Trinidad & Tobago. Onlangs is er in het Zuid-Amerikaanse land een wetsvoorstel ingediend, dat het mogelijk moet maken buiten Suriname voetballende spelers van Surinaamse afkomst via een dubbel paspoort voor Suriname te laten uitkomen.

Vijf spelers hebben inmiddels officieel toegezegd om mee te doen met het elftal van gelegenheidsbondscoach Dean Gorré. Naast Koenders (NAC Breda) zijn dat Ryan Koolwijk (FC Dordrecht), Evander Sno (Westerlo), Donovan Slijngard (SC Cambuur) en Calvin Mac-Intosch (SC Cambuur). De selectie moet uiteindelijk gaan bestaan uit ongeveer veertien spelers.

"We kunnen in elk geval een aardig team formeren", zegt Koenders in De Telegraaf. "Het belangrijkste is echter dat tweede kerstdag al een historische dag wordt. Alle spelers zijn ook dolenthousiast en kunnen niet wachten. Mijn ouders zijn in Suriname geboren en ik heb daar een huis, waar ik jaarlijks kom. Het lijkt me schitterend om Suriname op de kaart te zetten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen