Wenger prijst Sánchez en Koemans Southampton

4 december 2014, 11:58

Arsenal zegevierde woensdagavond ternauwernood met 1-0 over het Southampton van Ronald Koeman. Arsene Wenger, de manager van The Gunners, stak na afloop van het Premier League-duel de loftrompet over matchwinner Alexis Sánchez en sprak zich ook positief uit over de ploeg van Koeman.

Sánchez is dit seizoen zonder twijfel de belangrijkste speler van Arsenal en kroonde zich tegen Southampton vlak voor tijd tot matchwinner, met zijn negende doelpunt van het seizoen. "Het is moeilijk om voorbeelden te vinden van mensen die zich zo snel hebben gesetteld", sprak Wenger na afloop over de Chileense aanvaller. "Sneller kan gewoon niet. Hij heeft een ongelofelijke wil om te winnen, waardoor hij altijd met iets speciaals op de proppen komt."

Dankzij de derde zege op rij staat Arsenal nu zesde in de Premier League, drie punten achter Southampton. Wenger denkt dat Koeman en co serieus zullen meestrijden om een plaats in de top vier. "Schrijf ze niet te snel af. Ze hebben een erg goed team en spelen zeer goed. Wij speelden echter met geduld en intelligentie en dat heeft ons de overwinning opgeleverd."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen