Koeman verzucht: "Elf tegen tien maakte het verschil"

Ger
4 december 2014, 00:16

Southampton liep woensdagavond in de top van de Premier League opnieuw averij op. Bij Arsenal werd diep in de tweede helft met 1-0 verloren. Trainer Ronald Koeman is desondanks positief over het optreden van zijn ploeg.

Voor Southampton was het de tweede nederlaag op rij in de Premier League. Afgelopen weekend verloren The Saints in een rechtstreekse confrontatie nog de tweede plaats aan titelverdediger Manchester City. "Maar ik vind dat mijn spelers een goede reactie hebben laten zien. Over de eerste helft ben ik tevreden. We hadden de bal veelvuldig in bezit en kregen ook kansen", zegt Koeman. "Na een uur spelen werd het lastiger. Toen ging Arsenal meer druk zetten."

Doelman Fraser Forster hield heel lang stand, maar in de 89ste minuut sloeg Alexis Sánchez alsnog toe. Op dat moment was Southampton niet meer compleet. Wegens blessureleed had oud-Ajacied Toby Alderweireld het veld verlaten. "Dat maakte het verschil; het was elf tegen tien", stelt Koeman vast. "Het was heel vervelend dat we een speler verloren nadat alle wissels al waren toegepast."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen