Hamzaoglu start met zege bij Galatasaray zonder Sneijder

Ger
3 december 2014, 20:59

Galatasaray heeft de eerste officiële wedstrijd onder leiding van trainer Hamza Hamzaoglu gewonnen. De Turkse topclub was in het nationale bekertoernooi te sterk voor Eskisehirspor: 4-2. De winst kreeg pas in de laatste tien minuten vorm.

Tot de 83ste minuut prijkte er nog een 2-2 tussenstand op het bord, maar een treffer van de Portugees Bruma zette Galatasaray op het juiste spoor. Niet veel later stelde Umut Bulut de overwinning voor de thuisploeg veilig. Bij Galatasaray werd Wesley Sneijder uit voorzorg aan de kant gehouden. Door de zege staat de topclub uit Istanbul na één speelronde aan kop in de poulefase van het toernooi om de Turkse beker.

Hamzaoglu werd maandag bij Galatasaray aangesteld als nieuwe coach. De 44-jarige Turk is de opvolger van de vorige week ontslagen Italiaan Cesare Prandelli.