Henry verlaat New York: "Tijd voor nieuw hoofdstuk"

Ger
1 december 2014, 15:41

Thierry Henry heeft zijn laatste wedstrijd voor New York Red Bulls achter de rug. De Franse oud-international heeft laten weten dat hij in 2015 niet zal terugkeren bij de Amerikaanse club. De komende periode zal hij gebruiken om na te denken over zijn toekomst.

De inmiddels 37-jarige Henry arriveerde in de zomer van 2010 bij New York Red Bulls. Hij verlaat de club uit de miljoenenstad met 122 wedstrijden, 51 doelpunten en 42 assists achter zijn naam. Afgelopen weekend greep de aanvaller met New York Red Bulls naast een plek in de finale van de Amerikaanse competitie. In een tweeluik bleek New England Revolution te sterk.

"Ik heb enorm genoten van mijn 4,5 jaar bij New York Red Bulls en ik wil iedereen bedanken die ervoor gezorgd heeft dat het hier zo aangenaam was", schrijft Henry op zijn persoonlijke Facebook-pagina. "De komende weken neem ik een beslissing over het volgende hoofdstuk in mijn carrière."

Henry speelde in Europa jarenlang met veel succes bij Arsenal. Daarnaast kwam hij uit voor AS Monaco, Juventus en FC Barcelona.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen