Soldado brengt Spurs de zege met eerste doelpunt

30 november 2014, 19:53   Bijgewerkt: 1 december 2014, 00:08

Tottenham Hotspur heeft zondag een belangrijke overwinning geboekt op Everton. The Spurs vinden door de 2-1 zege aansluiting bij de top-4 in de Premier League.

Tottenham had het lastig met de ploeg uit Liverpool en kwam zelfs al snel op achterstand. De manier waarop was bijzonder fraai. Kevin Mirallas mocht van grote afstand uithalen en deed dat wonderschoon. Zijn schot belandde achter doelman Hugo Lloris, die Michel Vorm op de bank hield, in de kruising.

Lang kon Everton niet genieten van de voorsprong, want na twintig minuten stond het alweer gelijk. Christian Eriksen vond de bal voor zijn voeten nadat Everton-doelman Tim Howard een schot van Harry Kane niet voldoende wist weg te werken. De oud-Ajacied wist wel raad met het buitenkansje: 1-1.

Nog voor de rust werd al de eindstand bereikt. Roberto Soldado maakte zijn eerste doelpunt van het seizoen en bezorgde zijn werkgever de drie punten. De Spanjaard stond al sinds speelronde 28 van de vorige jaargang droog. De Londenaren speelden het duel in de tweede helft plichtmatig uit.

Tottenham klimt door de zege naar plek zeven op de ranglijst. Die plek deelt het met rivaal Arsenal. Het gat met nummer vier Manchester United bedraagt bovendien nog maar twee punten (22 om 20). Everton heeft drie punten minder.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen