Alflen glimlacht: "Een flinke zet in de goede richting"

30 november 2014, 09:15

NAC Breda beleefde zaterdag een desastreuze avond, maar voor FC Utrecht zag de wereld er heel anders uit. De Domstedelingen boekten een eclatante 1-5 overwinning in het Rat Verlegh Stadion van NAC. Coach Robby Alflen is blij met het resultaat en hoopt dat het een voorbode voor iets moois zal zijn.

"Dit resultaat is voor ons een flinke zet in de goede richting", zegt Alflen op de clubwebsite over de klinkende zege in Breda. "We begonnen goed en dat we op een 0-1 voorsprong kwamen, was op dat moment logisch. Maar daarna waren we het even volledig kwijt. De spanning zat er vol op, zag je in die fase. Je zag ook dat we de afgelopen week diep gegaan zijn. Te veel makkelijke ballen verspeelden we aan de tegenstander, dat was in die fase voornamelijk het probleem."

Beide ploegen stevenden op een 1-1 ruststand af, maar Edouard Duplan schoot Utrecht op slag van de theepauze op voorsprong. Een mooie beloning voor de Fransman, aangezien hij tien maanden uit de roulatie lag wegens blessureleed. "Edu heeft heel lang en heel hard gerevalideerd. Om dan zo terug te komen en een direct goaltje mee te pikken, dat is heel erg lekker", aldus Alflen.

Utrecht hoopt de lijn volgende week zondag door te trekken, als Heracles Almelo op bezoek komt in de Galgenwaard.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen