Gudelj wijst AZ langs matig Cambuur in Leeuwarden

29 november 2014, 22:47

AZ heeft zonder veel moeite drie punten gepakt tegen een zeer slordig Cambuur. In Leeuwarden werd het 0-2, terwijl die score veel hoger had kunnen uitvallen. Aanvoerder Nemanja Gudelj tekende voor beide treffers en staat als middenvelder nu op zes competitiedoelpunten.     

Je hebt van die wedstrijden waarin er van alles gebeurt. Eén van die wedstrijden was Cambuur – AZ. Er heerste veel onrust en het aanwezige publiek liet behoorlijk van zich horen. En dat terwijl de score mager was; halverwege stond er slechts 0-1 op het scorebord, via een benutte penalty van Gudelj.

streaker

streaker

De tweede treffer was verdiend, AZ kwam bijna niet in de problemen. Celso Ortiz en Gudelj wonnen vrijwel alle duels op het middenveld om de thuisploeg van het eigen aanvallende spel te weerhouden. Alleen Dejan Meleg kreeg nog een goede kans namens Cambuur. De huurling van Ajax mikte de bal uit een goede positie naast. De solide reeks van vier ongeslagen competitieduels van AZ werd in Leeuwarden goed doorgezet. Overigens kregen de bezoekers nog genoeg kansen om de score uit te breiden. Muamer Tankovic kreeg twee opgelegde kansen, maar wist deze niet kalm genoeg af te ronden.      

Dankzij de zege op Cambuur doet de ploeg uit Alkmaar goede zaken. Het komt op gelijke hoogte met de nummer 3 en 4 van de ranglijst, FC Twente en Feyenoord, die beide op zondagmiddag in actie zullen komen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen