Koeman klaar voor kraker: "Wij hebben onze eigen speelstijl"

29 november 2014, 12:51

De start van Ronald Koeman als manager van Southampton is ronduit geweldig te noemen. De oud-trainer van Feyenoord staat na twaalf wedstrijden op de tweede plaats in de Premier League. De komende weken worden de tegenstanders pittiger voor The Saints, te beginnen met de topper tegen Manchester City van morgen (zondag). Koeman heeft er vertrouwen in.

"We bereiden ons altijd op dezelfde manier voor, ongeacht de tegenstander. We hebben onze eigen speelstijl en spelen graag goed voetbal. Bovendien zijn wij de thuisploeg", aldus Koeman, die weet dat de tegenstander volle bak zal gaan. City kan bij een zege Southampton namelijk passeren op de ranglijst. "We zullen geduldig moeten zijn, zij zullen het balbezit koesteren. Scherpte is belangrijk." 

"City heeft spelers van wereldklasse in huis", weet Koeman. "Agüero maakt de afgelopen weken het verschil en het is hun grootste kwaliteit dat ze duels uit het niets kunnen beslissen. Dat heeft met individuele klasse te maken."

Koeman weet dat de buitenwacht benieuwd is naar wat Southampton tegen een topclub laat zien. "Elke week is een test voor ons, je wilt graag winnen om de spirit vast te houden. We kijken uit naar een fantastische wedstrijd en een goed resultaat."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen