Reijnen treft AZ: "Mooie en mindere tijden meegemaakt"

29 november 2014, 12:16

Voor Etiënne Reijnen staat er dit weekend een bijzonder Eredivisie-duel op de rol. De verdediger neemt het met SC Cambuur op tegen AZ, de club waar hij de afgelopen vier seizoenen onder contract stond. Reijnen kijkt uit naar het weerzien en gaat bij een zege van Cambuur zijn oude club voorbij op de ranglijst.

"Ik vind het met name leuk om een aantal mensen weer te zien", zegt de 27-jarige op de website van Cambuur over het weerzien. "Verder is het gewoon één van de wedstrijden. Ik heb bij AZ mooie en minder mooie tijden meegemaakt. Met name het winnen van de beker en de Europese wedstrijden die we hebben gespeeld waren voor mij onvergetelijke momenten."

Volgens de verdediger zijn er veel verschillen tussen Cambuur en de Alkmaarse club. "Wat faciliteiten betreft is AZ een stap verder. Het heeft natuurlijk een schitterend stadion en is meer zakelijk. Dit heeft allemaal met budget te maken. Maar daar staat tegenover dat ons kleine stadion verschrikkelijk veel sfeer brengt."

Bij een overwinning gaan de Leeuwarders AZ voorbij op de ranglijst. "Ik had vooraf niet in gedachten waar we ongeveer na dertien wedstrijden zouden staan, maar dat we het goed doen verrast me niet", zegt Reijnen. We spelen om doelpunten te maken en als we de bal niet hebben dan willen we hem zo snel mogelijk terug hebben. Dat lijkt logisch, maar veel ploegen hebben een andere insteek. Het is dan wel mooi om te zien dat onze voetbalgedachte ook punten oplevert. Ik denk dat het 2-1 wordt voor ons."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen