Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Defour valt uit: "Ik kon niet meer normaal lopen"

Defour valt uit: "Ik kon niet meer normaal lopen"

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

27 november 2014 – Voor Steven Defour was de thuiswedstrijd tegen Galatasaray na de eerste helft voorbij. De middenvelder van Anderlecht moest zich woensdag in de rust van het Champions League-duel laten vervangen omdat hij opnieuw last kreeg van zijn kuit. Defour verwacht echter niet dat hij een wedstrijd hoeft te missen.

"Het was al een half mirakel dat ik op het veld kon staan. Ook in de wedstrijd liep het aanvankelijk heel goed. Maar in de laatste tien minuten voor de rust begon mijn kuit op te zwellen en kon ik niet meer normaal lopen", geeft Defour aan tegenover Sporza. "Ik had zin om in de tweede helft nog een kwartier door te gaan, omdat het niet om een pijnscheut ging, maar de coach vond het verstandiger om me van het veld te houden. Kwestie van zeker niet te hervallen en op zondag te mikken."

Anderlecht won het duel met 2-0 en verzekerde zich daarmee van een vervolg in de Europa League. Chancel Mbemba nam beide doelpunten voor zijn rekening. Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd