Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Cambuur overweegt spelers in winterstop te verkopen

Cambuur overweegt spelers in winterstop te verkopen

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

27 november 2014 – Mohamed El Makrini, Lucas Bijker en Wout Droste zijn mogelijk bezig aan hun laatste weken bij SC Cambuur. De drie spelers hebben in Leeuwarden een aflopende verbintenis. Om nog iets aan het trio te kunnen verdienen, komen de betreffende voetballers in aanmerking voor een transfer in de winterstop.

"Maar dat scenario is alleen een optie als we voor de winterstop nog wat punten vergaren. Lijfsbehoud boven alles", geeft directeur Gerald van den Belt aan tegenover Voetbal International. Cambuur is dit seizoen uitstekend uit de startblokken geschoten. De Friese club verzamelde na dertien speelronden al twintig punten.

Bartholomew Ogbeche was de afgelopen periode belangrijk voor Cambuur door acht keer te scoren. Indien er interesse voor de Nigeriaanse spits ontstaat, loopt hij sowieso niet gratis de deur uit. "We hebben de optie om zijn aflopende contract te verlengen", stelt Van den Belt.

Scoort Nederland tegen Argentinië? Win €50,00 bij een inzet van €1 via Jacks.nl.

Tegen Senegal, Qatar en USA konden honderden Nederlanders al vijftig euro bijschrijven, maar ook tegen Argentinië kan het weer. Jacks pakt vrijdag wederom uit met een WK-actie. Ditmaal hoeft Nederland niet eens te winnen maar is één euro op 'Nederland scoort' voldoende om vrijdag misschien vijftig euro rijker te zijn.

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd