Van der Hoorn versus Zlatan, Kishna ook in de basis

25 november 2014, 19:46

Ajax-trainer Frank de Boer opteert, zoals verwacht, voor een aantal mutaties in de basisopstelling voor de wedstrijd tegen Paris Saint Germain. Stefano Denswil en Mike van der Hoorn vormen de centrale defensie van de Ajacieden, terwijl Ricardo Kishna in Parijs ook zijn kans krijgt in de basis.

Niklas Moisander en Anwar El Ghazi staan op scherp bij Ajax, wat betekent dat ze bij een volgende gele kaart geschorst zijn voor het duel met APOEL Nicosia. Met oog op deze cruciale laatste groepswedstrijd in de Champions Leauge wil De Boer geen risico nemen met het tweetal. Joël Veltman is tenslotte geschorst voor het duel in het Parc des Princes.

De absentie van Moisander en Veltman maakt de weg vrij voor Denswil en Van der Hoorn, die vaak met elkaar samenspeelden bij Jong Ajax. Zij krijgen de taak om Zlatan Ibrahimovic van het scoren te houden. Kishna vervangt El Ghazi. Hij beleefde afgelopen zaterdag een uitstekende invalbeurt tegen sc Heerenveen (4-1 winst). Arkadiusz Milik krijgt de voorkeur boven Kolbeinn Sigthórsson in de spits.

Ajax begint tegen PSG met haar jongste basisopstelling (gemiddeld 22 jaar en 306 dagen) in de Champions League sinds november 2004.

Opstellingen

Paris Saint Germain: Sirigu; V/d Wiel, Marquinhos, David Luiz, Maxwell; Rabiot, Pastore, Matuidi; Cavani, Ibrahimovic, Lavezzi.

Ajax: Cillessen; Van Rhijn, Van der Hoorn, Denswil, Boilesen; Klaassen, Serero, Andersen; Schöne, Milik, Kishna.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen