Groningen-uitblinkers genieten van remise tegen PSV

24 november 2014, 10:42

FC Groningen slaagde er zondagmiddag in om PSV op een gelijkspel te houden in de eigen Euroborg. De Groningers kwamen met 0-1 achter en konden niet voorkomen dat de koploper van de Eredivisie een veelvoud aan kansen kreeg, maar sleepten door een doelpunt van Michael de Leeuw een remise uit het vuur. Doelman Sergio Padt en invaller Mimoun Mahi waren beslissend voor de thuisploeg.

"Ik ben blij dat ik mijn aandeel heb gehad", zegt Padt op de website van zijn werkgever over zijn succesvolle optreden. "Ik heb veel ballen gepakt en gelukkig maakten we in de tweede helft nog de 1-1 anders was het wel erg zuur geweest. We hebben negentig minuten gevochten en zeker na het tegendoelpunt lef getoond. Ik denk dat dit mijn beste wedstrijd voor FC Groningen was."

Mahi was na een fraaie actie verantwoordelijk voor de assist bij de gelijkmaker van De Leeuw. "Het is natuurlijk geweldig dat ik zo`n assist kon geven. Ik ging op snelheid twee man voorbij, kapte daarna terug en gaf de bal hard voor bij de tweede paal. Dat ze na afloop mijn naam schreeuwen, is natuurlijk fantastisch. Het gaf me kippenvel, dat had ik nog nooit met zoveel mensen op de tribune meegemaakt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen