Rodgers wankelt: "Ik voel de druk op mij toenemen"

23 november 2014, 21:41

Liverpool-trainer Brendan Rodgers is zijn baan niet meer zeker na de 3-1 nederlaag tegen Crystal Palace. The Reds leden alweer de zesde nederlaag dit seizoen. "Ik ben niet zo arrogant om te denken dat mijn positie nooit in gevaar komt", aldus Rodgers tegen The Guardian.

"Er moeten resultaten geboekt worden, zeker als je ziet hoe deze club zich vorig seizoen heeft ontwikkeld. De eigenaren en ik zijn altijd eerlijk tegen elkaar, die verhouding is goed. Maar er moet uiteindelijk wel gepresteerd worden."

De Noord-Ier voelt zich in het nauw gedreven. "Ik doe mijn uiterste best en zal nu iets harder moeten vechten. Uiteindelijk is de manager verantwoordelijk voor de resultaten, dus ik voel de druk op mij wel toenemen."

Liverpool heeft na twaalf wedstrijden slechts veertien punten verzameld. Daarmee staat het op een teleurstellende twaalfde plek in de Premier League. Komende woensdag neemt Liverpool het in de Champions League op tegen Ludogorets. De Engelsen moeten winnen om kans te houden op de knock-outfase van het miljoenenbal.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen