Geplaagd Liverpool stort als een kaartenhuis ineen

Geplaagd Liverpool stort als een kaartenhuis ineen

23 november 2014 – De misère van Liverpool blijft voortduren. Vorig seizoen eindigde de club knap als tweede in de Premier League, maar dit seizoen zijn de prestaties bedenkelijk. De formatie van manager Brendan Rodgers ging zondag voor de vierde keer op rij ten onder. Op bezoek bij Crystal Palace verloor de onherkenbare topclub met 3-1.

Liverpool trad aan zonder Mario Balotelli. De flamboyante Italiaan kampt met liesklachten en werd daarom vervangen door Rickie Lambert. De spits, afgelopen zomer weggeplukt bij Southampton, toonde zich meteen een waardig vervanger. Na 90 seconden spelen bracht hij The Reds al aan de leiding. Een flinke opsteker voor Liverpool, maar lang kon de ploeg van Rodgers er niet van genieten.

Dwight Gayle maakte er namelijk al vrij snel vanuit een rebound 1-1 van op Selhurst Park. Een behoorlijk dreun voor Liverpool, dat de wedstrijd uiteindelijk nog uit handen gaf ook. Joe Ledley en Mile Jedinak zorgden in het laatste kwartier niet alleen voor een 3-1 zege voor Crystal Palace, maar ook voor een nieuwe klap voor Liverpool. Een ferme, aangezien het nu op de zorgwekkende twaalfde plaats staat.

  

gerelateerd

Meer nieuws

  1. zaterdag 28 november 2020

  2. vrijdag 27 november 2020