Excelsior wil Dijkhuizen belonen voor prestaties

Excelsior wil Dijkhuizen belonen voor prestaties

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

23 november 2014 – Met trainer Marinus Dijkhuizen aan het roer presteert Excelsior al meer dan een jaar verrassend goed. De Kralingers wisten via de play-offs promotie naar de Eredivisie te bewerkstelligen en op het hoogste niveau is de Rotterdamse club absoluut niet het lelijke eindje. Na een 1-1 remise bij Willem II staat de ploeg op een keurige dertiende plaats. De clubleiding wil Dijkhuizen hiervoor belonen.

Dijkhuizen kan zijn aflopende contract op Woudestein met twee seizoenen verlengen, liet de leiding van Excelsior vorige week weten aan RTV Rijnmond. "Dat is goed nieuws. Ik sta er zelf ook positief in", sprak de 42-jarige Dijkhuizen tegenover hetzelfde medium. "De komende weken zullen er gesprekken volgen. Hoe snel het dan gebeurt zullen we zien, maar ik neem aan dat we daar wel uit gaan komen", aldus de coach.

Op het digitale thuis van de Kralingse club reageerde Dijkuizen op het gelijkspel in Tilburg. "We hadden een mindere dag. We hadden het moeilijk tegen Willem II en ik vind het knap wat de jongens in de tweede helft hebben gebracht. Op karakter en mentaal hebben we dit punt uiteindelijk binnengehaald. We hebben het verdedigend goed gedaan. Een zwaarbevochten gelijkspel, maar dankzij dit punt houden we het goede gevoel wel vast", besluit de trainer van Excelsior.

Reacties

gerelateerd