Jans verwacht 'weer een leuke wedstrijd' tegen FC Twente

21 november 2014, 14:10

PEC Zwolle kan zondagmiddag uitstekende zaken doen op de ranglijst van de Eredivisie. Wint het in het IJsseldeltastadion van provinciegenoot FC Twente, dan passeert het de Tukkers en gloort de derde plaats zelfs weer aan de horizon voor de winnaar van de KNVB beker en de Johan Cruijff Schaal. Trainer Ron Jans houdt tegen Twente vast aan dezelfde opstelling, ware het niet dat de geschorste spits Tomas Necid vervangen wordt door Stef Nijland.

Jans denkt dat de confrontatie met Twente geen open wedstrijd wordt. "Ik verwacht dat het wel eens zo kan zijn dat het wel heel boeiend is, maar dat het niet zo makkelijk is om veel kansen uit te spelen", zegt de Zwolse coach tegen RTV Oost. "En dan zou het heel mooi zijn voor de wedstrijd als een ploeg vroeg zou scoren, want dan gaat de wedstrijd open en ik hoop natuurlijk dat wij dat zijn. We hebben nu zes thuiswedstrijden gehad en als je dan Sparta Praag ook nog meetelt dan is dat de zevende en al die wedstrijden waren gewoon qua amusementswaarde volgens mij een 7,5 of een 8 of nog hoger, dus wat dat betreft verwacht ik dat het weer een leuke wedstrijd wordt."

Wout Brama, die sinds een tijdje deel uitmaakt van de gelederen van PEC Zwolle, kon Jans de nodige informatie geven over Twente, waar hij jarenlang speelde. "We hebben het team en de spelers van FC Twente besproken in de kleedkamer en daar heeft Wout ook regelmatig nog wat details toegevoegd. Daar maken we graag gebruik van."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen