Fernandez: "Ik heb inderdaad veel geld laten liggen"

19 november 2014, 13:27

Guyon Fernandez is na zijn vertrek bij Feyenoord, dat hem vorig seizoen uitleende aan PEC Zwolle, nog altijd op zoek naar een nieuwe werkgever. Er dienden zich verschillende buitenlandse avonturen aan, waarvan er twee zeer lucratief waren. De aanvaller kon een miljoencontract tekenen in Saoedi-Arabië en China, maar wegens 'andere normen en waarden' besloot hij om niet te tekenen.

"Als het contract niet is wat het moet zijn, dan kan ik over een maand weer op straat staan. Die sjeik wilde de regie volledig in eigen handen krijgen. Toen zei ik: dat doe ik niet", zegt Fernandez over zijn mogelijke Saoedische avontuur tegen de NOS. Hij kon ook miljoenen opstrijken in China. "Ik heb inderdaad veel geld laten liggen. Maar daar kunnen ze je bijvoorbeeld beboeten als je ziek wordt. Het was een financieel goed aanbod, maar mijn zaakwaarnemer raadde mij af te tekenen. Ik vertrouw op hem."

Na het afketsen van meerdere transfers meldde Fernandez zich bij Excelsior. "Het is de bedoeling dat ik hier fit word. Dan zien we in de komende transferperiode wel waar het schip strandt. Of het de bedoeling is om hier te voetballen? Ik heb nog geen keuze gemaakt", aldus de 28-jarige Fernandez. Hij heeft naar eigen zeggen geen spijt van zijn keuzes. "Ik heb mooie dingen gezien en ben in veel landen geweest. Alles gebeurt om een reden. Misschien is er in de toekomst wel iets anders voor mij weggelegd."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen