Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Recordjager Rooney held van Engeland: "Ik geniet ervan"

Recordjager Rooney held van Engeland: "Ik geniet ervan"

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

19 november 2014 – Engeland boekte dinsdagavond een keurige 1-3 overwinning op Schotland. Wayne Rooney was met twee doelpunten de grote man bij de ploeg van bondscoach Roy Hodgson. De aanvaller van Manchester United scoorde zijn 45ste en 46ste doelpunt voor The Three Lions en kwam daardoor op nummer drie te staan op de lijst met Engelse topscorers aller tijden.

De relatief jonge internationals van Engeland leken van jongens naar mannen te zijn gegroeid. "Ja, daar ben ik het mee eens", sprak Hodgson na de puike zege op Celtic Park. "Al weet ik niet of ze dit nog echt moesten bewijzen. Ik wist dat al", aldus de bondscoach van Engeland, die genoot van het optreden van Rooney. "Het moet hem een heel fijn gevoel geven dat hij nu zo hoog op de topscorerslijst staat. Het is zaak dat hij fit blijft. Hij deed het bijzonder goed", zei Hodgson.

Het is een mooie week voor Rooney, aangezien hij afgelopen zaterdag zijn 100ste interland speelde tegen Slovenië. "Ik geniet ervan", zegt de aanvaller. "Ik hou ervan om te spelen voor Engeland, dat heb ik altijd al gedaan. Ik steek momenteel in een goede vorm en hoop dat ik zal blijven scoren. Als dat betekent dat ik all-time topscorer van Engeland wordt, dan zou het erg mooi zijn."

Op naar de kwartfinale: zet één euro op Nederland en win zaterdag €50,00!

Tegen Senegal en Qatar konden honderden Nederlanders al vijftig euro bijschrijven, maar ook tegen de USA kan het weer. Jacks pakt wederom uit met een leuke actie voor nieuwe spelers. Zet je één euro op Nederland dan win je vijftig euro bij winst!

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd