Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Milik maakt indruk met vrije trap: "Oefen daar veel op"

Milik maakt indruk met vrije trap: "Oefen daar veel op"

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

19 november 2014 – Arkadiusz Milik is 'on fire'. De aanvaller deed de afgelopen tijd niet alleen in het shirt van Ajax van zich spreken, maar lijkt ook al een tijdje doelpunten op bestelling te maken voor de nationale ploeg van Polen. Hij heeft een indrukwekkende reeks neergezet: hij maakte zeventien doelpunten in de afgelopen zestien wedstrijden namens club en land. Dinsdagavond scoorde de Ajacied met een prachtige vrije trap voor Polen, in de oefeninterland tegen Zwitserland (2-2).

"Ik oefen daar heel veel op, al had ik bij deze vrije trap wel een beetje geluk", zo citeert VI de huurling van Bayer Leverkusen op basis van diens gesprek met Polskie Radio. "Robert Lewandowski bukte op het laatste moment waardoor het zicht weg was voor de keeper. Helaas hebben we de voorsprong niet vast weten te houden. Dan was mijn doelpunt nog mooier geweest", beseft de Ajax-spits.

Het was de vierde achtereenvolgende interland waarin Milik tot scoren wist te komen. Ook tegen Georgië (4-0), Duitsland (2-0) en Schotland (2-2) was hij trefzeker. Ook bij Ajax vindt hij gemakkelijk het net. Mede dankzij zes doelpunten in het bekerduel met JOS Watergraafsmeer (9-0 winst) zette hij zijn naam in elf wedstrijden al dertien keer op het scoreformulier. Hij concurreert in Amsterdam met Kolbeinn Sigthórsson, maar lijkt deze strijd naar zijn hand te zetten.

Vorige week kreeg Milik zijn kans van trainer Frank de Boer, in de uitwedstrijd tegen SC Cambuur. Hij betaalde het vertrouwen uit, met twee treffers. Vooral zijn eerste treffer, een hard schot in de korte hoek, was er een om in te lijsten. Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd