Sahin na half jaar klaar voor rentree bij Dortmund

Sahin na half jaar klaar voor rentree bij Dortmund

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

18 november 2014 – Nuri Sahin kan op korte termijn zijn rentree maken bij Borussia Dortmund. Na een half jaar blessureleed is de middenvelder weer fit, zegt hij in Sport Bild. De Turkse middenvelder kwam 181 dagen geleden voor het laatst in actie voor zijn club, in de finale van het Duitse bekertoernooi tegen Bayern München.

Sinds de bekerfinale stond de 26-jarige Sahin, in het verleden één jaar actief voor Feyenoord, aan de kant met knieklachten. Deze zijn eindelijk verleden tijd, zegt de middenvelder. "Ik ben pijnvrij en ontzettend blij dat ik weer lekker kan voetballen. Hopelijk kan ik deze week al wat wedstrijdritme opdoen in een oefenwedstrijd."

Mogelijk kan Sahin al tot de selectie behoren voor de competitiewedstrijd tegen SC Paderborn van komend weekend. Zijn club kan de oud-speler van Real Madrid goed gebruiken, want Borussia Dortmund maakt een dramatisch seizoen door in Duitsland. Na elf wedstrijden staat de ploeg op de vijftiende positie.

Reacties

gerelateerd