Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Hodgson verwacht geen fysieke strijd tegen Schotten

Hodgson verwacht geen fysieke strijd tegen Schotten

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

18 november 2014 – Roy Hodgson, de bondscoach van Engeland, verwacht niet dat de oefeninterland tegen buurland Schotland, dinsdag op Celtic Park in Glasgow, zal uitmonden in een fysieke strijd. Dit verklaarde de oefenmeester toen hij werd geconfronteerd met de woorden van zijn Schotse collega Gordon Strachan dat de EK-kwalificatiezege van diens team op Ierland van afgelopen vrijdag 'als een bokswedstrijd tussen twee zwaargewichten was'.

"Er zal zeker gestreden worden, maar het zal niet alleen om het fysieke aspect gaan. Daar is Schotland het type tegenstander niet voor", aldus Hodgson tegen de BBC. "Ik hoop dat het een goede wedstrijd tussen twee voetballende teams zal worden. Schotland komt het veld op om te voetballen, net als wij."

In de kwalificatie voor Euro 2016 is Engeland na vier speeldagen nog zonder puntenverlies. Schotland doet het ook goed met zeven punten uit vier duels. Het staat samen met Duitsland en Ierland tweede in de groep, op drie punten van koploper Polen. Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd