Bengtsson: "Hoe de toekomst eruit gaat zien, weet ik niet"

17 november 2014, 15:41   Bijgewerkt: 17 november 2014, 15:46

Rasmus Bengtsson leek aan het begin van het seizoen op een zijspoor beland te zijn bij FC Twente, maar de Zweedse verdediger knokte zich terug in het basiselftal van coach Alfred Schreuder. Hij werd in verband gebracht met een vertrek uit Enschede, maar is blij dat hij nog in dienst van de Tukkers speelt. Zijn contract loopt aan het einde van het seizoen wel af.

"Mijn doel was altijd om te blijven", geeft Bengtsson aan op de officiële clubwebsite. "In de media werd wat gesuggereerd, maar daar heb ik mij nooit over uitgelaten, omdat ik gefocust was te blijven. In de voorbereiding op dit seizoen heb ik een tijdje niet bij de selectie gezeten, dat was een moeilijke tijd, maar ik heb veel voor mezelf getraind. Ik heb altijd het geloof gehouden dat ik weer terug kon komen. Toen kwam mijn kans voorbij en sindsdien speel ik weer", glimlacht de Zweed.

Bengtsson vond de vorige jaargang zeer leerzaam. "Met name vorig seizoen heb ik ervaren hoe mooi het is om te spelen, dat was mijn motivatie om niet op te geven en bij de basis te willen horen. Ik wilde die positie herwinnen. Ik heb geleerd niet zo veel naar de toekomst te kijken, ik kijk niet verder dan een week vooruit. Ik wil wekelijks spelen", aldus de verdediger, die nog niet weet wat hij na het seizoen gaat doen. "Ik denk dat iedereen wel weet dat mijn contract afloopt en hoe de toekomst eruit gaat zien, weet ik niet."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen