Wales pakt punt: "Niet mooi, maar wat maakt dat uit?"

17 november 2014, 12:17

Wales blijft uitstekend presteren in de kwalificatiereeks naar het Europees kampioenschap van 2016. De ploeg van coach Chris Coleman pakte zondagavond een punt in de uitwedstrijd tegen België, de grote favoriet in Groep B. Met acht punten uit de eerste vier wedstrijden staat Wales voorlopig keurig tweede in de poule.

Coleman is dik tevreden over het resultaat in Brussel. "Het was van onze kant niet altijd even mooi, maar wat maakt dat uit?", stelt hij in gesprek met Sky Sports een retorische vraag. "Het gaat om de punten."

"We hebben geleerd van onze vorige kwalificatiereeks, naar het WK van 2014", stelt de bondscoach. "Toen was ons voetbal bij vlagen leuker om naar te kijken en creëerden we meer kansen, maar waren we ook te eenvoudig te verslaan. Het zijn nu een veel taaiere tegenstander geworden. Tegen twee goede landen, België en Bosnië-Herzegovina, hebben we de nul gehouden. We zijn op de goede weg, daar ben ik van overtuigd."

Coleman spreekt van een 'fantastische prestatie' van zijn ploeg tegen het bewierookte België. "Er wordt gezegd dat dit het beste België aller tijden is. Om dan hier een punt te pakken, is geweldig", aldus de coach.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen