Nelom verlengt bij Feyenoord: "Er zit nog veel rek in"

17 november 2014, 11:23

Feyenoord hoeft niet langer te vrezen voor een transfervrij vertrek van Miquel Nelom. De 24-jarige linksback heeft met de club overeenstemming bereikt over een nieuw contract, dat hem tot de zomer van 2018 in de Kuip houdt. De oude verbintenis van Nelom in Rotterdam-Zuid liep aan het eind van dit seizoen af.

"Ik ben blij dat we eruit zijn gekomen", zegt Nelom over zijn contractverlenging bij Feyenoord. "Ik heb het heel erg naar mijn zin bij deze club, terwijl ik dit seizoen veel aan spelen toe kom. Daarom geeft het mij een goed gevoel dat ik ook de komende jaren deel uitmaak van deze club, waar ik al van jongs af aan voor speel."

Nelom, tweevoudig Oranje-international, is dit seizoen een vaste waarde in de ploeg van coach Fred Rutten. "Dat heeft een belangrijke rol gespeeld in mijn keuze om mijn contract te verlengen. Ik speel vrijwel alles en heb het gevoel dat ik naar een steeds hoger niveau toegroei, al zit er nog steeds veel rek in. Dat geldt ook voor het team. Na een moeizaam begin zijn we op de goede weg en we weten waar we naartoe willen. Ik ben ervan overtuigd dat ik hier niet uitgeleerd ben en ik nog veel stappen kan maken in mijn ontwikkeling."

Technisch directeur Martin van Geel van Feyenoord laat op de website van de Rotterdamse club weten tevreden te zijn over de ontwikkeling van Nelom. "Als verdediger wordt hij steeds completer, terwijl de huidige speelwijze hem door zijn kwaliteiten in aanvallend opzicht op het lijf geschreven is. Wij hebben er alle vertrouwen in dat Miquel de komende jaren alleen maar beter kan worden bij Feyenoord", aldus de beleidsmaker.

In de zomer van 2013 speelde Nelom twee keer in Oranje, hij deed mee tegen Indonesië en China.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen