Löw wil WK-jaar dinsdag goed afsluiten tegen Spanje

16 november 2014, 14:46

Duitsland won afgelopen vrijdag 'slechts' met 4-0 van voetbaldwerg Gibraltar. Bondscoach Joachim Löw was teleurgesteld over het optreden van zijn ploeg en hoopt dat Die Mannschaft komende dinsdag beter voor de dag zal komen. Dan staat de oefeninterland tegen Spanje op het menu. Een interessant potje, aangezien de Duitsers de Spanjaarden afgelopen zomer in Brazilië onttroonden als wereldkampioen.

Löw wil het zo succesvol verlopen jaar positief afsluiten tegen Spanje. "We moeten laten zien dat we het nog steeds kunnen opbrengen om dit WK-jaar goed af te sluiten. We hebben dit jaar veel complimenten gekregen en feestgevierd, maar we moeten onze hoofden leegmaken en op positieve wijze een streep zetten onder het jaar. Een aantal spelers zal blij zijn dat het jaar eindelijk over is, omdat ze mentaal vermoeid zijn."

"Ik verwacht dat de spelers in het nieuwe jaar op mentaal en fysiek vlak weer volledig fris zullen zijn, na een pauze van drie weken", vervolgt Löw. De Duitse bondscoach zag met lede ogen aan dat er na de WK-titel in de EK-kwalificatiecampagne verloren werd van Polen (2-0) en gelijkgespeeld werd tegen Ierland (1-1).

Löw kan dinsdag tegen Spanje overigens niet beschikken over Manuel Neuer. De doelman van Bayern München heeft last van zijn rechterknie. Dat houdt in dat Roman Weidenfeller (Borussia Dortmund) of Ron-Robert Zieler (Hannover 96) onder de Duitse lat zal staan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen