Spanjaarden Callejón en Morata dolblij na debuut

Spanjaarden Callejón en Morata dolblij na debuut

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

16 november 2014 – Er zagen zaterdagavond twee spelers hun droom in vervulling komen bij de nationale ploeg van Spanje. José María Callejón en Alvaro Morata werden door bondscoach Vicente del Bosque in het veld gebracht tegen Wit-Rusland en beleefden zodoende hun debuut voor La Roja. Beide spelers zijn verheugd met hun eerste optreden voor Spanje en stellen dat het naar meer smaakt.

"Dit een droom die uitkomt", sprak de 27-jarige Callejón na afloop van de met 3-0 gewonnen interland tegen Wit-Rusland. Hij kwam in de 69ste minuut in het veld. "Ik heb altijd hard gewerkt om dit te bereiken. Ik hoop dat het zo doorgaat en ik ben heel blij. Nu willen we een goede wedstrijd neerzetten tegen Duitsland", doelt de flankspeler van Napoli op de oefeninterland van komende dinsdag tegen de regerend wereldkampioen.

Niet alleen Callejón, maar ook Morata beleefde zijn debuut. "Ik ben de gelukkigste man ter wereld", zegt de aanvaller van Juventus. "Het publiek maakte het fantastisch. Nu wil ik in het nationale team blijven, dat is mijn doel."

Reacties

gerelateerd