Del Bosque wilde meer goals zien tegen Wit-Rusland

16 november 2014, 09:21

Spanje won zaterdagavond in eigen land met 3-0 van Wit-Rusland. De in Brazilië onttroonde wereldkampioen kwam geen moment in problemen, maar bondscoach Vicente del Bosque vond dat er meer doelpunten moesten vallen dan de treffers van Isco, Sergio Busquets en Pedro.

"We speelden prima, domineerden de wedstrijd en scoorden twee doelpunten in minder dan een half uur", sprak de Spaanse bondscoach na de zege op de Wit-Russen. "We hebben de wedstrijd pijn gedaan, we wilden het steeds te mooi doen", aldus Del Bosque, die Isco een hele fraai treffer zag aantekenen. "We zijn geen team dat vaak trefzeker is van buiten het strafschopgebied, dat hebben we hier wel gedaan. Hij speelde goed."

Del Bosque vond dat de wedstrijd als een nachtkaars uitging. "We zaten in een zetel. We speelde overtuigend tot de 2-0, daarna ebde het weg. Maar de wedstrijd verliep prima. De middenvelders waren geconcentreerd en als dit onze kracht blijft, dan hebben we nog veel om naar uit te kijken", stelt de oefenmeester hoopvol.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen