Feyenoord legt talent Woudenberg tot medio 2017 vast

14 november 2014, 13:23

In navolging van Elvis Manu en Rick Karsdorp heeft ook Lucas Woudenberg zich langer verbonden aan Feyenoord. De twintigjarige linkervleugelverdediger heeft zijn contract verlengd en ligt nu tot de zomer van 2017 vast. Dat melden de Rotterdammers via de officiële kanalen. Een overeenstemming is bereikt, het signeermoment zal binnenkort plaatsvinden.

Woudenberg kwam vorig seizoen op huurbasis uit voor Excelsior en meldde zich afgelopen zomer weer in De Kuip. "Ik heb een topjaar gehad op Kralingen. Mede dankzij de ontwikkeling die ik daar heb doorgemaakt, zit ik nu voor het eerst vast bij de eerste selectie van Feyenoord", zegt de back over zijn club. "Hoewel ik dit seizoen nog geen speelminuten heb gehad in de competitie, leer ik ontzettend veel. Mijn doel blijft om zo snel mogelijk mijn officiële debuut voor Feyenoord te maken. Feyenoord is van kleins af aan mijn club. Dat Feyenoord met mij verder wil, zie ik als een positief signaal waar veel vertrouwen uit spreekt."

Feyenoord maakte eerder dit jaar al gebruik van een optie in het contract van de jongeling. "Wij zien veel toekomst in Lucas", aldus technisch directeur Martin van Geel. "Hij is een jongen van de club, die een groot deel van zijn jeugdopleiding op Varkenoord heeft doorlopen. Wij zijn tevreden over zijn ontwikkeling en zijn ervan overtuigd dat hij zich de komende jaren bij ons nog verder kan verbeteren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen