PEC en Cambuur spelen gelijk tegen eerstedivisionist

13 november 2014, 15:52

PEC Zwolle en SC Cambuur zijn in de Eredivisie bezig aan een prima seizoen en speelden donderdagmiddag een vriendschappelijke wedstrijd tegen een Jupiler League-club om tijdens de interlandonderbreking een beetje in het ritme te blijven. De ploegen kwamen tegen respectievelijk FC Emmen en FC Volendam niet verder dan een gelijkspel.

PEC Zwolle ontmoette Emmen in het eigen IJsseldeltastadion. Een mooie gelegenheid om Kevin Begois, Thomas Lam, Thanasis Karagounis, Wout Brama en Soufian Moro speelminuten te geven. Karagounis opende in de eerste helft de score uit een rebound. In de tweede helft verjongde trainer Ron Jans zijn ploeg. De Drentenaren profiteerden daarvan en bepaalden via Niek Vossebelt de eindstand op 1-1. Een terechte uitslag, aangezien Emmen leuk meedeed in Zwolle.

Cambuur maakte er een spektakel van in Volendam. Het kwam door toedoen van Bert Steltenpool op een 2-0 achterstand, maar Dejan Meleg en Michiel Hemmen trokken de stand gelijk. De Volendammers wisten door goals van Raymond Fafiani en wederom Steltenpool weer een marge van twee te forceren, maar Martijn Barto wist met twee doelpunten een remise uit het vuur te slepen voor Cambuur: 4-4.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen