RKC Waalwijk
0 – 0
Go Ahead Eagles

Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Van der Laan: "Klachten met negentig procent afgenomen"

Van der Laan: "Klachten met negentig procent afgenomen"

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

13 november 2014 – Na een blessureperiode van enkele maanden speelde Martijn van der Laan woensdag eindelijk weer een wedstrijd in het shirt van FC Groningen. De van SC Cambuur overgekomen verdediger deed 45 minuten mee in een oefenpotje tegen Be Quick. Hij is blij om terug te zijn, laat hij weten op de site van de club.

"Hier heb ik lang naar uitgekeken", geeft hij toe. "Vandaag was het dan eindelijk weer zover dat ik een 'helftje' kon spelen. De liesklachten zijn met zo'n negentig procent afgenomen en het is nog wel wat gevoelig. Nu is het een kwestie van op de tanden bijten en daar doorheen spelen. Tegen Be Quick heb ik 45 minuten gespeeld en ik hoop dat ik dinsdag met Beloften weer kan meedoen in een oefenwedstrijd tegen Jong Ajax."

Sinds zijn komst naar FC Groningen zat Van der Laan vrijwel louter in de sportschool. "Het was heel zwaar. Na bijna drie maanden had ik het wel een beetje gezien in de sportschool. Ik wilde ook zo snel mogelijk weer naar buiten voor het conditionele werk, lopen en sprinten. Ik ben blij dat ik nu weer op het veld sta." Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd