Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Boze Courtois: "Sommige spelers verdedigden niet mee"

Boze Courtois: "Sommige spelers verdedigden niet mee"

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

13 november 2014 – België won woensdag in een oefenwedstrijd met 3-1 van IJsland, de ploeg die vorige maand nog van Oranje. Van eurofie in het Belgische kamp was na afloop echter geen sprake. Sterker nog, doelman Thibaut Courtois was allesbehalve tevreden over de manier waarop zijn ploeg speelde.

"Ik denk niet dat we tevreden mogen zijn. We creëerden wel veel kansen, maar gaven ook veel ruimte weg", zegt hij bij Sporza. Hij is bijzonder kritisch om sommige teamgenoten. "Sommige spelers deden hun verdedigend werk niet. Als we zondag zo spelen tegen Wales, gaan we een pak slaag krijgen. Dat heb ik ook tegen de bondscoach gezegd na het laatste fluitsignaal. Ik heb hem verteld wie zijn taken niet uitgevoerd heeft."

"We moeten de beelden terugkijken, zodat we uit onze fouten kunnen leren. Het was een oefenwedstrijd, maar de jongens moeten blijven lopen. Als ze daar geen zin in hebben, moeten ze gewisseld worden. Dan heb ik het niet noodzakelijk over de verdedigers", besluit de keeper van Chelsea zijn kritische betoog.

Met Wales treft België komend weekend de koploper in EK-kwalificatiegroep B. Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd