Argentinië en België boeken zege, Noorwegen onderuit

12 november 2014, 23:15

In tegenstelling tot het Nederlands elftal hebben Argentinië en België wél gedaan wat er van hen verwacht werd: winnen. Beide landen zegevierden in hun oefeninterland van woensdagavond, tegen respectievelijk Kroatië en IJsland. Noorwegen blameerde zich eigen land tegen Estland (0-1).

Het ging niet van harte bij Argentinië. De Kroaten namen brutaal de leiding tegen de WK-finalist, door een treffer van Anas Sharbini. Christian Ansaldi en Lionel Messi (strafschop) wisten de stand echter om te buigen voor de ploeg van bondscoach Gerardo Martino: 2-1.

België maakte in de tweede helft het verschil tegen IJsland, dat onlangs met 2-0 van Oranje wist te winnen. Nicolas Lombaerts knikte de Rode Duivels op voorsprong, maar Alfred Finnbogason (ex-sc Heerenveen) trok de stand gelijk. Divock Origi en Romelu Lukaku zorgden uiteindelijk voor een Belgische zege.

Komende zondag speelt de formatie van bondscoach Marc Wilmots, zonder de geblesseerde aanvoerder Vincent Kompany, de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Wales.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen